Hirdetés

Assassin's Creed gyűjtemény - érkezik a Heritage Collection

|

Az eddig megjelent összes Assassin's Creed epizódot magába foglaló Heritage Collection pár nappal a folytatás után érkezik.

Hirdetés

Már csak alig egy hónap választ el minket az év legjobb kalózos játékától, az Assassin’s Creed IV-től. Bár a Black Flag egy új történet kezdete, sok utalás nem lesz világos azoknak, akik kihagyták a sorozat első öt epizódját.

Azért, hogy mindenki felvehesse a fonalat, a Ubisoft november 8-án megjelenteti az Assassin’s Creed Heritage Collectiont, ami magába foglalja majd az összes, eddig megjelent epizódot, ideértve az Ezio életéről szóló két mellékágat is, a Brotherhoodot és a Revelations-t.

Az újracsomagolt gyűjtemények mind PC-re mind PS3-ra mind pedig Xbox 360-ra megjelennek, így kicsivel az Assassin’s Creed IV: Black Flag megjelenését követően, már rá is tehetik a kezüket azok, akiket érdekelné a templomosok és az asszaszinok végtelen háborújának előtörténete, és tudni szeretné, hogy miért is lesz Edward Kenway az, aki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)