Hirdetés

Assassin's Creed - idővel lesz co-op is

|

Nagy előrelépés a széria történetében a többjátékos mód bevezetése.

Hirdetés

Mint tudjuk, az Assassin's Creed 2 folytatásában, az Assassin's Creed: Brotherhoodban már lesz olyan játékmód, melyben az interneten keresztül csatározhatunk bajtársainkkal.

Ennek ellenére hiányzik a szériából a co-op mód, és választ kaptunk arra is, hogy miért: “A GDC-n a Saint's Row készítői azt mondták: 'ha azt akarod, hogy a játékodban legyen co-op - főleg ha sandbox címről van szó - akkor a legelejéről kell kezdened a fejlesztést.' Igazuk van - jópár évbe beletelhet, hogy biztosak legyünk abban, hogy a co-op működni fog." -mondta Patrick Plourde. Ígéretet kaptunk arra, hogy valamikor a talán nem is olyan távoli jövőben már co-op módban tolhatjuk az épp aktuális Assassin's Creed epizódot, reméljük tartják magukat ehhez a srácok. Az Assassin's Creed Brotherhood november 19-én érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a PC verzió pedig valamikor a jövő év folyamán jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)