Hirdetés

Assassin's Creed III a Comic Conon

|

A San Diego-i Comic-Con fesztiválon a Ubisoft egyik gyöngyszeme, az Assassin's Creed 3 sokkolta a nézőket.

Hirdetés

Alig múlik el hét manapság, hogy ne kapjunk egy Assassin's Creed III trailert, a Ubisoft pedig előszeretettel lát el minket olyan hangzatos című mozgóképekkel, mint a Rise, illetve az Independence.

A Ubisoft jelen volt az idei Comic-Con fesztiválon és nyilvánosságra hozott egy olyan látványos előzetest, amely öt perc színtiszta gameplay jelenetet tartalmaz. A stúdió előadását Alex Hutchinson kreatív igazgató tette színesebbé, aki többek között beszélt a bemutatóról és válaszolt a közönség kérdéseire is.

Ha csak a gameplay részre vagytok kíváncsiak, érdemes az alábbi videó 12. percéig tekerni ahol olyan újdonságokra csodálkozhatunk rá, mint a lasszó és íjhasználat, Boston bemutatása valamint a fára való felakasztás is. Alapos átdolgozáson esett keresztül a harcrendszer, Connor karakterével egészen új élmény lesz a fegyveres és kétkezes küzdelem egyaránt.

Az Assassin’s Creed III októberben lesz elérhető PS3-ra és X360-ra, PC-re még karácsony előtt megkapjuk, ám azt még nem tudjuk, hogy Wii U-ra mikorra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)