Hirdetés

Assassin's Creed III - A fókuszban Connor

|

A Ubisoft videósorozata az Assassin's Creed III kulisszáival foglalkozik, a harmadik részben a főszereplővel ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

A kulisszák mögötti anyaghoz már volt szerencsénk, akkor majd hét perces videót kaptunk a Ubisoft Montréal fejlesztőinek hála az Assassin's Creed III hátteréről.

A harmadik alkalommal magát a játék főhősét, Connort mutatják be közelebbről is a készítők, akit az eddigieknél is szívósabbra terveztek az illetékesek. Nagy felelősség nyomja Connor vállát és hatalmas feladata van a mi irányításunkban, hiszen az amerikaiak egyik legfontosabb történelmi eseményének hátterét irányítja majd, méghozzá az amerikai függetlenségi háborúét.

Az Assassin's Creed III október végén érkezik PS3-ra és X360-ra, novemberben PC-re, később pedig Wii U-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)