Hirdetés

Assassin's Creed III - a zsarnok megérkezett

|

George Washington a gonosz az Assassin's Creed III legújabb kiegészítőjében.

Hirdetés

A Ubisoft még októberben szólt, hogy az Assassin’s Creed III Season Pass öt tartalmi bővítéssel fejeli majd meg a játékot. Ezekből hármat a szétdarabolt The Tyranny of King Washington DLC tesz ki, amiben George Washington hataloméhes zsarnokként igyekszik átírni az amerikai történelemkönyveket.

Az alternatív történelmet feldolgozó minikampányban Connor feladata lesz, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon a feddhetetlen amerikai hős gonosz karikatúrájával. Az Assassin's Creed III - The Tyranny of King Washington első fejezete, a The Infamy mától elérhető PC-n és Xbox 360-on, de a PlayStation 3 tulajoknak is csak egy napot kell várniuk a beszerzésére. További két epizód is érkezik, a The Betrayal március 19-én, a történetet lezáró The Redemption pedig április 23-án mutatkozhat majd be. Az előrelátó Season Pass vásárlóknak természetesen mindhárom fejezet ingyenes (2400 Microsoft pont vagy 23.99 font), aki pedig egyesével szeretné megvásárolni a The Tyranny of King Washington szeleteit, az darabonként 800 Microsoft pontért vagy 7.99 fontért megteheti. 

A megjelenés örömére a Ubisoft elérhetővé tette a DLC hivatalos launch trailerét:

Időközben elkezdtek szállingózni a legelső pontszámok is, amik arra engednek következtetni, hogy egy zsarnok egyeduralmát megdönteni egész kellemes időtöltés lehet: 

CVG – 7/10
Eurogamer – 8/10
OXM – 7/10
ExpansiveDLC – 3/5

(További eredmények később várhatóak, nézzetek vissza, ha érdekelnek)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)