Hirdetés

Assassin's Creed III - az Animus mindenkié!

|

Szokatlan módon, egy álreklám formájában nyerhetünk betekintést az Assassin's Creed III többjátékos módjanak játékmenetébe.

Hirdetés

Amikor elkezdtem nézni a videót, egyből az első Resident Evil film ugrott be, melynek elején a T-Vírus bőrápoló hatását ismertetik. Na, bőrt azt épp nem ápolt.

Akik figyelmesen követik az Assassin's Creed III-mal kapcsolatos híreket, azok már találkozhattak az alábbi videóval, akkor azonban gyorsan el lett távolítva, a lementett és újrafeltöltött videók minősége pedig szinte nézhetetlen volt. Most viszont teljes pompájában, ínyenceknek francia felirattal is megtekinthető, az Animus reklámja, melyből megismerhetjük a többjátékos módokat, a választható karaktereket és testreszabási lehetőségeiket. Na, kinek kell egy Animus otthonra? Október 31-től kapható az Xbox 360-nal és PlayStation 3-mal, november 23-tól pedig a PC-vel kompatibilis kiadás. A PS3-as verzió egyébként 60 perc exkluzív játékélményt igér, így aki nem tud dönteni, hogy melyik kiadás lenne az ideális számára, ajánljuk, hogy fontolja meg ennek a beszerzését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)