Hirdetés

Assassin's Creed III - Connor Bostonba látogat

|

Az Assassin's Creed III legújabb játékmenet videójában a bostoni piacon tehetünk egy sétát.

Hirdetés

Mint tudjuk, az Assassin's Creed széria harmadik része az Amerikai Egyesült Államokba kalauzol el minket, ahol több, az amerikai függetlenségi háborúban jelentősséggel bíró várost is meglátogathatunk.

Az egyik ilyen város Boston, ahol téglaházak és fák között egyaránt ugrándozhatunk és lopakodhatunk. Mint az a videóban is látható, a vöröskabátosok likvidálásában a helyi aktivisták is örömmel segítenek vagy kérik segítségünket. Érdekesség, hogy nem csak a háztetőkön, de a lakásokon is átrohanhatunk, megzarva a bent lakók időtöltését (kíváncsiak vagyunk, hogy épp belerondíthatunk-e egy légyottba, de feltételezhetően ez kimarad. Pedig vicces lenne). Az Assassin's Creed III októberben érkezik, és az eddig látottak alapján érdemes rá készülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)