Hirdetés

Assassin's Creed III - farkasbőrben

|

Az Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington DLC nem csupán a történelmet írja át, hanem a játék hősét is megváltoztatja.

Hirdetés



Lassan egy hónapja már annak, hogy megjelent az Assassin's Creed III történelemhamisító DLC-je, a The Tyranny of King Washington, pontosabban a három részre szabdalt minikampány első felvonása, a The Infamy. Arról, hogy az önmagát királlyá koronázó George Washington rémuralmának bevezetője hogyan sikerült, Kox cikkéből tájékozódhattok a csütörtöktől megvásárolható 2013/03-as GameStar magazint lapozgatva.



A második felvonás (The Betrayal) március 19-én, alig egy hét múlva landol PC-n, PS3-on és X360-on, ám előtte jónak látta a Ubisoft, ha emlékeztet bennünket arra, hogy Connor... pardon... Ratonhnhaké:ton nem orgyilkosként ered a türannosz nyomába, hanem olyan törzsi harcosként, akit az ősök szellemei, és toteme segít. Hősünk nem csupán arra képes, hogy beolvadjon a környezetébe, hanem vérszomjas farkasok szellemei jelennek meg hívószavára, és ugranak az ellenség torkának.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)