Hirdetés

Assassin's Creed III - Februárban érkezik az új DLC

|

Kedves gyerekek, ismerjétek meg George Washington királyt, a kegyetlen zsarnokot!

Hirdetés

A Ubisoft eddig sem bánt kesztyűs kézzel a történelemmel, most pedig ismét egy alternatív "múltképet" élhetünk át nekik köszönhetően az Assassin's Creed III - The Tyranny of King Washington című letölthető tartalomban.

Bár én nem voltam elájulva tőle, de akiknek tetszett Connor története, ismét a bőrébe bújhatnak, köszönhetően a The Tyranny of King Washington című DLC-nek, melyet tavaly jelentettek be, most pedig a megjelenési dátumot is felfedték.

Ez pedig nem más, mint február 19. A DLC története szerint George Washington királlyá koronáztatja magát, így Connor-ra hárul a feladat, hogy felszabadítsa a népet a kegyetlen zsarnok uralma alól. Aki rendelkezik Assassin's Creed III Season Pass hozzáféréssel, az ingyen szerezheti be a letölthető tartalmat, a többieknek 10 dollárt kell majd kicsengetniük érte. Szerintetek megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)