Hirdetés

Assassin's Creed III - íme hivatalos megjelenési dátum

|

Jó hírre ébredtünk, ugyanis megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed széria legújabb része.

Hirdetés

Ugyan Ezio és Altair nélkül, de idén is kapunk egy új Assassin's Creedet, mely pont az előbb említett hiány miatt merőben más lehet, mint a széria korábbi darabjai.

Az Assassin's Creed III-ról még keveset tudunk, annyi azonban biztos, hogy a konzolos játékosok először október harmincadikán kóstolhatnak bele az új főhős kalandjaiba. Sokféle helyszínt pletykálnak, legvalószínűbbek közé tartozik például Egyiptom, Kína, az Egyesült Államok a függetlenségi háború idején, de az is meglehet, hogy Francia forradalom korából ismerhetünk meg egy bérgyilkost. A megjelenési dátum egyébként egy pénzügyi megbeszélésről szivárgott ki a Far Cry 3 dátumával egyetemben, ami, mint azt már korábban olvashattátok, szeptember 6-ra esik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)