Hirdetés

Assassin's Creed III - Itt a búcsú ideje, jön a vigasság

|

Legalábbis búcsút inthetünk a várakozásnak, hiszen megkapta utolsó előzetesét az Assassin's Creed III.

Hirdetés

Elérkezett hát az idő, mikor is kézhez kaparinthatjuk a Ubisoft Assassin's Creed III matériáját. Rendesen foglalkoztunk a témával a GameStar Online hasábjain, hiszen Kox egyenesen a főhadiszállásig ment infókért, és még egy teljes Arénát is a játékra áldoztunk. De ennek már vége, hiszen nyakunkon az Assassin's Creed III megjelenésének napja, melynek alkalmából a készítők előhozakodtak az ilyenkor szokásosnak vélt utolsó előzetes lehetőségével.

Az Assassin's Creed III PS3-as és X360-as verziója október 31-én, alig egy hét múlva válik elérhetővé, míg a PC-seknek sajnálatos módon november 23-ig kell türelemmel lenniük. A Wii U tulajok se csüggedjenek, november harmincadikán ők is részesülhetnek minden földi jóból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)