Hirdetés

Assassin's Creed III jár a GTX 650 Ti mellé

|

Aki a közeljövőben szeretne videokártyát vásárolni, annak van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk.

Hirdetés

Pontosabban az NVIDIA jelentkezik egy különleges ajánlattal, melynek értelmében a vadonat új GTX 650 Ti videokártyák mellé egy Assassin's Creed III-at is csomagolnak.

A GPU, mint a GTX 600-as széria többi darabja, a Kepler architektúra szerint épül fel. Támogatja az 1080p-s felbontást, a DirectX 11-et és a PhysX-et. Ahogy a 660 esetében is, úgy most is a GK106 GPU-t üdvözölhetjük, ami akár 925MHz-es órajelen is üzemeltethető. 1 és 2 gigabájt RAM-mal választható. Az NVIDIA tesztjei során 40%-kal gyorsabbnak bizonyult, mint a sima 650 és 5x olyan gyorsnak, mint a 2008-ban megjelent 9600GT. A legjobb az egészben, hogy mindez csak 149 dollárba fog kerülni, ami egy teljesen elfogadható ár, pláne ha egy csúcskategóriás címmel próbálhatjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)