Hirdetés

Assassin's Creed III - kezdődik...

|

Megérkezett a játék valóban utolsó trailere, ami tovább csigázza a kedélyeket a holnapi megjelenésig.

Hirdetés

Holnap érkezik meg kis hazánkba az Assassin's Creed III, de aki Észak-Amerika környékén tartózkodik, már ma játszhat vele.

Amíg mi várakozunk, hogy kezünkbe foghassuk a játék egy példányát, a Ubisoft kiadott egy utolsó utáni trailert, ami Connor motivációit foglalja össze két és fél percben. Megtudhatjuk (ha eddig nem tudtuk volna), hogy a kis indián fiúból miért lett bosszúra éhes assassin, illetve láthatunk némi vért. Sok vért. Az Assassin's Creed III konzolos megjelenése tehát holnap esedékes, a PC-s verzióra november huszonharmadikáig kell várni, elképzelhető, hogy akkor is kapunk majd egy trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)