Hirdetés

Assassin's Creed III - Kiszivárgott in-game képek

|

Hat költői fényképen csodálhatjuk meg az Assassin's Creed III főhősének játékbeli tevékenykedését.

Hirdetés

Bár női főhős nélkül, de több Desmonddal és vadonatúj főhőssel, valamint legendás eseménnyel operál az Assassin's Creed széria harmadik képviselője, melyből hat játékmenetet megcélzó kép került kiadásra.

Az Assassin's Creed III a hivatalos információk szerint a 18. század második felében játszódik majd, az amerikai függetlenségi háború idején. A játékban az eddigi részekhez hasonlóan csatlakozhatunk majd szervezetekhez, vadászhatunk, felfedezhetjük a környezetünket, részt vehetünk izgalmas mellékküldetésekben és ezeknek hála a játéknak egy teljesen új része nyílik meg előttünk. Minden újítás és újdonság mellett azért nem marad el a már jól ismert és elengedhetetlen lopakodás, becserkészés, valamint likvidálás sem, a legutóbb kiadott hat in-game képen hasonló tevékenységeket figyelhetünk meg, valamint érdemes egy pillantást vetni az egy képernyőn feltűnő karakterek magas számára is.

Az Assassin's Creed III október 31.-én látja meg a napvilágot PC-re, PS3-ra és X360-ra egyaránt, míg a Wii U verzió nem rendelkezik hivatalos dátummal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)