Hirdetés

Assassin's Creed III - kontrollerrel érdemes játszani

|

Bár a játék PC-s verziója támogatni fogja a billentyűzetes irányítást, érdemes megfontolni a kontroller használatát.

Hirdetés

Bár az FPS-eket a PC-s játékosok nagyrésze szerint érdemes billentyűzettel és egérrel játszani, a TPS-ek esetében jobban megoszlanak a vélemények.

A keményvonalas számítógépes gamerek minden körülmények között ragaszkodnak az elengedhetetlen két perifériához, de sokan döntenek úgy, hogy a nagyobb kényelem érdekében beszereznek egy kontrollert. Alex Hutchinson, az Assassin's Creed III kreatív igazgatója elárulta, hogy eredetileg nem tervezték a billentyűzet-egér páros használatának támogatását, és bár mindenkit arra bíztatnak, hogy kontrollerrel játsszon, az opció, ahogy az előző játékok esetében is, most is rendelkezésre áll. Még nem tudjuk, hogy a játék PC-s verziója mikor jelenik meg, de a konzolos verziókra már csak őszig kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)