Hirdetés

Assassin's Creed III - Már elérhető a The Battle Hardened Pack

|

Hivatalosan is elérhetővé vált az Assassin's Creed III legújabb, kis méretű tartalmi bővítése, ami a multiplayer játékmódot igyekszik színesebbé tenni.

Hirdetés

Az Ubisoft minap jelentette be a jó hírt, miszerint az Assassin's Creed III új karakterekkel és többjátékos pályákkal bővül, köszönhetően a The Battle Hardened Pack című tartalmi bővítésnek.

A DLC kizárólag a multiplayer módot teszi szórakoztatóbbá azzal, hogy három új karaktert (The influential Governor, The resilient Highlander, The fearsome Coyote Man) és három új multis pályát (Saint Pierre, Fort St-Mathieu, Charlestown) ad a játékmenethez, semmi többet. A Season Pass tulajdonosok ingyen férhetnek hozzá a pirinyó csomaghoz, ám a többieknek 8 fontot kell érte fizetniük. Az Xbox 360-ra szánt változat már tölthető, a PlayStation 3-as verzió a mai napon látott napvilágot, míg a PC-s produktumra január 15-ig kell várnunk. Megéri az árát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)