Hirdetés

Assassin's Creed III - már sassá is változhatunk

|

Az Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington DLC keretében indián hősként egészen új képességek birtokában ölhetjük az ellent. Ahogy tanult kollégáim mondanák: "Jönnek a Szaszok".

Hirdetés

Ha megvetted már a 2013/03-as GameStar magazint, akkor biztos szembejött már Kox cikke az Assassin's Creed 3 kiegészítőjének bemutatójával. A minikampány első felvonása, a The Infamy nem volt rossz, de a folytatás még több izgalmat tartogat.

A The Tyranny of King Washington DLC második epizódja Episode 2 – The Betrayal címmel jelenik meg március 19-én PC-n, PS3-on és X360-on, nemrég már egy előzetest is láthattatok belőle, most ismét villantott a Ubisoft, hogy az indián Ratonhnhaké:ton (ezt a nevet, komolyan) képességeit megismerhessük. Olcsó szóviccel élve nekem ez egy kicsit sas kabaré, de az ősök szellemének erejével operáló orgyilkos egyelőre bejön a közönségnek, akkor pedig nyomatni kell. Szóval íme a sas erejével operáló előzetes:

Ha pedig már valakit inkább az ősszel érkező Assassin's Creed 4 érdekelne jobban, az olvassa el Daev Black Flag előzetesét, azért ez sem reménytelen darab.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)