Hirdetés

Assassin's Creed III - nem lesz többjátékos béta

|

A Ubisoft Annecy bejelentette, hogy nem tervezik közkézre bocsátani a játék többjátékos módjának béta verzióját.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Brotherhood és a Revelations bétáját is sikeresen zárták, az Assassin's Creed III többjátékos módjainak elkészítéséért felelős Ubisoft Annency úgy döntött, most nincs szükség erre.

"Hogy őszinték legyünk, ez egy olyan dolog amit minden évben szeretnénk megcsinálni, mivel a közösségtől kapott visszajajelzés segít a játék finomhangolásában. Emellett jó jutalom a közösség számára is, akik a kezdetektől figyelemmel kísérték munkánkat," - mondta a multiplayerért felelős részleg vezetője, Damien Kieken.

"De a béta leszervezése sokáig tart; tökéletesítenünk kell egy verziót, elküldeni a platformok tulajdonosainak és támogatni kiadás után. Az idő, amit a bétába ölünk, nem térül meg. Mivel annyi mindent szerettünk volna a játékba rakni, meghoztuk a nehéz döntést, miszerint inkább a végleges tartalomra fókuszálunk ahelyett, hogy csinálnánk egy bétát, és úgy gondoljuk, hogy ez jó hatásal lesz a végeredményre."

Azt is megtudhattuk, hogy a többjátékos rész munkálatainál nem csak az Annency, hanem a Ubisoft bukaresti és shanghai stúdiója is tevékenykedik, és már azóta dolgoznak rajta, mióta a Revelations elkészült. Az Assassin's Creed III október végén érkezik konzolokra, a PC-s verzióra pedig még az év hátralévő részében számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)