Hirdetés

Assassin's Creed III PC előrendelés GameStar-exkluzív ajándékokkal

|

Ha nálunk rendeled elő az Assassin's Creed III különleges kiadását, exkluzív DLC-t és pendrive-ot kapsz ajándékba.

Hirdetés

Előreláthatólag idén novemberben (a dátum még változhat) jelenik meg hazánkban az Assassin's Creed III PC-s kiadása a PlayON gondozásában. Ráadásul, mint arra bizonyára emlékeztek, a sorozat életében először magyar felirattal élvezhetitek Desmond Miles utolsó kalandját.



Az Assassin's Creed III abba a függetlenségi háborúba kalauzol el bennünket, ami jelképesen a bostoni teadélutánnal vette kezdetét, s melynek végén lerázta magáról a 13 amerikai kolónia az angol korona rabigáját. Történetünk hőse, a mohawk és brit vérből származó Connor maga is a szabadságért küzd az orgyilkosok egyikeként olyan történelmi óriások oldalán, mint George Washington, vagy Benjamin Franklin.
A játékban a kor és a helyszín adottságainak köszönhetően a városok háttérbe szorulnak, így kalandjaink jelentős részét a vadonban, illetve a harcmezőn éljük majd át.



Amennyiben tehát a GameStar oldalán rendelitek elő az Assassin's Creed III-at PC-re 8 990 forintért (+ 990 forint szállítási költség), akkor egyrészt a Special Edition változatot kapjátok meg a normál kiadás helyett, ami extraként tartalmazza a Dangerous Secret egyjátékos küldetést, a Pirate Flintlock fegyvert, valamint az Aquila szín sémát.
Mindezen felül kizárólag a GameStar előrendelőnek adunk egy-egy 4GB-os tomahawk formájú pendrive-ot, valamint a Captain of the Aquila DLC-t (Boarding Axe fagyver és The Captain of Aquila's Uniform ruházat).

A limitált ajánlat a készlet erejéig áll, személyes átvételre nincs lehetőség.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)