Hirdetés

Assassin’s Creed III Remastered - fejlődni fog a lopakodás is

|

A sunnyogás szerelmesei örülni fognak az Assassin's Creed III Remastered fejlesztéseinek.

Hirdetés

Nemrég egy mutatós összehasonlító videó érkezett, amelyben a Ubisoft megmutatta, hogyan újul meg Connor története, mire számíthatunk az Assassin's Creed III kipofozott kiadásától. Bár az előzetesnek köszönhetően kiderültek olyan fontos információk, minthogy a Remastered 4K- és HDR-támogatással érkezik, valamint egy új grafikus motornak köszönhetően magasabb felbontású textúrákat és egyéb grafikai fejlesztéseket kapunk, ezzel szemben a legújabb információk inkább a játékmenet csiszolásáról árulnak el fontos részleteket. 

Hirdetés

A Ubisoft egy blogbejegyzésben beszélt róla, hogy a játék felhasználói felületét is átdolgozták, hogy megfeleljen a modern játékok által felállított normáknak, valamint tartalmaz színvak opciókat is, továbbá könnyebben észrevehetővé tették, hogy mik kellenek a fejlesztésekhez és craftinghoz. A dupla kivégzéseket sokkal egyszerűbb lesz összehozni, és az eddig csak fedezék mögül használható fütyülést is használhatjuk majd bokrokban lapulva. Szabadon célozhatunk továbbá a távolsági fegyvereinkkel (ezt a feature-t a Black Flagben vezették be), így szabadabban lövöldözhetünk az íjunkkal és a pisztolyunkkal.

Az Assassin's Creed III Remastered március 29-én jeleik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, továbbá májusban Nintendo Switchre is. Ezzel kapcsolatban kiderült, hogy a Ubisoft végzett néhány Switch-specifikus fejlesztést is, így többek között támogatják a HD Rumble-t, az érintőképernyőt a felhasználói felületben való navigáláshoz, valamint a mozgásérzékelős irányítást a távolsági fegyvereknél. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)