Hirdetés

Assassin's Creed III - több Desmonddal, mint valaha

|

Ahogy egyre inkább haladunk az Assassin's Creed széria Desmondjának története vége felé, egyre nagyobb szerepet kap ő maga is a játékokban.

Hirdetés

Az első résztől kezdve szép lassan ismerhetjük meg az Assassin's Creed sorozat valódi szereplője, Desmond Miles háttértörténetét, most pedig, hogy az ő dolga a harmadik rész megjelenésével véget ér minden dolgot megtudunk, amit eddig féltünk megkérdezni.

"Csak annyit mondhatok Desmond történetéről, hogy többet fogtok megtudni Desmondról mint ezelőtt valaha." - mondta Matt Turner, az Assassin's Creed III vezető történetírója.  "Több időt töltünk majd a jelenben, mint a korábbi játékokban tettük." 

"A sztori nagyrészét teszi ez ki és igazából nem szeretnék túl sok részletet elárulni, mert szeretném ha az emberek megtapasztalnák, hogy miről van szó. De nyugalom, sokat fogtok látni Desmondból."

Azt is megtudhattuk, hogy a harmadik Assassin's Creed történetét sokkal nehezebb volt megírni mint a korábbiakat, mivel a forradalmi időszak nagyon részletesen dokumentálásra került, így minden apró részletre figyelnie kell az íróknak. Az Assassin's Creed III októberben érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)