Hirdetés

Assassin's Creed III : World Premiere Cinematic Gameplay Trailer

|

Voltak néhányan, akik fanyalogtak az első Assassin's Creed III képeket látva. Most, hogy megmozdul a világ, bizonnyal változni fognak a vélemények.

Hirdetés

Sokak számára a helyszín is furcsa és szokatlan volt, magáról az Assassin's Creed III fílingről, avagy életérzésről nem is beszélve. Való igaz, mivel európaiak vagyunk, egy amerikai, főleg egy "őslakos" helyébe nehezebben képzeljük magunkat. 

Az alább látható videóból most sokminden kiderül: például megmozdulnak a szereplők, a tájak, a történet, így több minden értelmet nyer. emellett megtudjuk, hogy az Assassin's Creed III főhőse mindenáron meg fogja védeni otthonát és hazáját, bárki is legyen az ellenség.

Íme az első hivatalos Assassin's Creed III játékmenet videó:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)