Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - Desmond nem tűnik el

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flag a kalózkodás ellenére sem hagyja figyelmen kívül Desmond karakterét.

Hirdetés

Teljes erővel berobbant a legújabb Assassin’s Creed epizód a köztudatba, szinte minden napra jut egy hírmorzsa. A PETA a bálnák vadászatáért hőzöng, a Ubisoft azt bizonygatja, hogy teljes értékű folytatásról beszélünk, mi pedig inkább a gyakorlatias oldaláról közelítjük meg a dolgokat és beszámoltunk az összes részletről egy Assassin's Creed 4 előzetesben.

Sokakban felmerült a kérdés a Black Flag bejelentése után, hogy érthető az új hős, az új történet, a kalózélet és a hatalmas vízi csaták, de mi lesz az előző epizódok főhősének valódi sorsa? Soha nem látjuk már viszont Desmondot? Aki volt olyan szerencsés és végignézte már az Assassin’s Creed III utolsó perceit, az már nyilván tudja, hogy mi lett a sorsa. Jean Guesdon kreatív igazgató így kommentálta a dolgot: „Desmond volt a franchise eddigi főszereplője, de ez nem folytatódhat az Assassin's Creed IV: Black Flag esetében. Ez nem egy reboot és nem is egy spin-off, de továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a játék mitológiájára. Desmond továbbra is nagyon fontos öröksége lesz az Assassin’s Creed univerzumnak" - tette hozzá, bár arról nem nyilatkozott, hogy mindezt milyen módon valósítják meg.

 

A „nem teljes értékű folytatást” is gyakran emlegeti a nép, de arra is megvan a megfelelő magyarázat, hogy a Ubisoft miért tudott ilyen gyorsan előrukkolni a negyedik résszel. Egyrészt egy ideje már hegesztették ezt az epizódot, másrészt nyolc Ubisoft csapat dolgozik azon teljes erőbedobással, hogy mindenki élvezhesse a kalózkodást. Az első számú brigád a Ubisoft Montreal, de az egyjátékos módba besegítenek még a Ubisoft Singapore, a Ubisoft Sofia és a Ubisoft Québec emberei is. Nem maradt magára a multiplayer sem, amin a Ubisoft Anney és a Ubisoft Bucharest serénykedik, de a Ubisoft Kiev és a Ubisoft Montpelier is rendszeresen besegít. Ennyi segítő kézzel talán már érthető az Assassin’s Creed IV: Black Flag hajrája.

A megjelenésre PC, PS3, PS4, Wii U, X360 (valamint a következő Xbox) platformokon számíthatunk, az európai megjelenés november elsején várható.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)