Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - 10 percnyi szabadság (videó)

|

A Ubisoft küldött nekünk egy újabb Black Flag videót, amiben bemutatják, hogy milyen lehetőségeket rejt az AC IV nyitott világa. Elképesztő.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag végre egy teljesen nyitott világba helyezi a kultikussá vált sorozatot és a montreali srácok eltökélt szándéka, hogy meg is töltik tartalommal ezt a karibi homokozót.

Az Assassin's Creed IV demót először a gamescom 2013-on mutatta be a cég a nyilvánosságnak és most a játék rendezője, Ashraf Ismail kommentárjával nézhetjük végig a teljes videót. A demóban mindenféle nyitott világos finomságokat mutatnak be nekünk, például a kocsmák rendszerét, ahol először agyon kell vernünk pár embert mielőtt egy kis rum, vagy értékes információ birtokában juthatnánk. 

Annyit már most biztosan állíthatunk, hogy az Assassin's Creednek nagyon jól áll a karibi környezet. Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése november elsején várható a jelenlegi generációs konzolokra, a PC-s, illetve a next-gen verziók pedig egy kicsivel később érkeznek. 

Ti az AC 4-et, vagy a Watch Dogsot várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)