Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - a PC-s kiadások részletei

|

Nemsokára PC-n is megjelenik az Assassin's Creed új része, így nem árt felkészülten érkezni mielőtt eldöntjük, melyik kiadást is választjuk.

Hirdetés

Ugyan nagy megpróbáltatások árán, de végül megjelent az Assassin's Creed IV: Black Flag konzolokon, de egy valami még hiányzik: a PC-s verzió megjelenése, ami sajnos csak november 22-én esedékes, de az előzetes jelekből úgy tűnik, hogy megéri várni rá.

A boltokban kapható Standard Edition, valamint a Digital Deluxe és a Uplay Digital Deluxe kiadások mellett pedig még két különleges gyüjtői kiadás is elérhető lesz a játék megjelenésekor:

Buccaneer Edition:

- Edward Kenway figura, ahogy a Jackdaw árbóckosarán áll

- jó minőségű artbook

- a hivatalos soundtrack

- 2 egyedi kőnyomat

- gyüjtői doboz

- további játékbeli tartalom

The Skull Edition:

- gyüjtői Jumbo fémtok

- jó minőségű artbook

- a hivatalos soundtrack

- 2 egyedi kőnyomat

- további játékbeli tartalom

Továbbá a Special Edition, amely ugyanolyan áron kapható, mint a Standard változat, viszont további letölthető tartalmakat is magába foglal.

Ne feledkezzetek meg arról, hogy nálunk is beszerezhető az Assassin's Creed IV, különleges előrendelési akciónk keretében, ráadásul mindenki automatikusan a Special Edition változatot fogja kapni, nem beszélve azokról az apróságokról, amelyeket kizárólag a GameStar előrendelői kapnak.

Ti melyik kiadást fogjátok beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)