Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - a PC-seknek várni kell

|

Szomorú üzenetet mosott partra a tenger: az Assassin's Creed IV flottájának egyik hajója, mely a PC-seket viszi utazásra, csak később ér a kikötőbe.

Hirdetés

Elfogyott a kalózok legfőbb hajtóereje, az Assassin's Creed IV: Black Flag egyik hajója kénytelen volt kikötni egy távoli szigeten, mert elfogyott a rum.

Ashraf Ismail, a játék igazgatója elárulta nekünk, egyszerű kis matrózoknak, hogy hiába várnánk szeretettel Edward Kenway november 1-i érkezését, amennyiben nem a PlayStation 3, az Xbox 360 vagy a Wii U számára dezignált stégen állunk. A játék PC-s verziója hetekkel később jelenik csak meg, „nagyon keményen dolgoznak rajta”, és nagyon jó lesz. A dolog abszolút nem meglepő, ez a tendencia már régóta működik, ugyanakkor reméljük, hogy még a next-gen változatok előtt megérkezik. Az Assassin's Creed IV: Black Flag egyike a széria három részének, melyek jelenleg fejlesztés alatt állnak a Ubisoft valamely stúdiójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)