Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - a te arcod egy 18. századi festményen

|

Megint megdolgozik a pénzéért a Ubisoft marketingcsapata, most egy igen egyedülálló kampányt indítottak.

Hirdetés

Nem csak az keltheti fel a gamerek egy bizonyos játék iránti érdeklődését, ha a videók és a képek meggyőzőek. Néha nem árt egy kicsit kreatívabbnak lenni, bevonni a rajongókat is a kampányba, melyből mindkét fél csak profitálhat.

Minden hónapra jut egy ilyen promóció: áprilisban a Grand Theft Auto V Epsilon Programjához csatlakozva lehetett bekerülni a játékba, májusban pedig a Watch Dogs egyik járókelőjének megszemélyesítéséért adhattátok át önként a Ubisoftnak legféltettebb adataitokat. Most, június vége felé ismét a Ubisoft kampányol, ismét a rajongók arcára van szüksége (vagy inkább egy képre az arcukról, a Texasi láncfűrészes remélhetőleg nem dolgozik ott) egy 2,3 x 4,5 méteres, 18. századinak ható, tengeri csatát ábrázoló olajfestmény elkészítéséhez.

A jelentkezők közül 137 szerencsés kerülhet fel a műalkotásra, amit a párizsi Beaux-Arts iskola növendékei készítenek el, és november 4-től december 5-ig lesz megtekinthető a Musée de la Marine galériában. Ha kedvet kaptatok hozzá, vegyétek elő legérzelemdúsabb ábrázatotokat, majd miután a Facebookos alkalmazás elérhetővé vált (a The Watch tagjai előnyt élveznek), lájkolhattok és szavazatokat gyűjthettek abban reménykedve, hogy az év végén ti is vicsoroghattok másokra a Defy History kampány egyik győzteseként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)