Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - DLC-k a láthatáron

|

Néha egy achievement beszédesebb, mint gondolnánk, ez történt most az Assassin's Creed 4 esetében is.

Hirdetés

Az Assassin's Creed 4 tesztünk mellett az aktuális GameStart rovatunkból is egyértelműen leszűrhető, hogy nagyon is kedveltük a Ubisoft nyitott világú kalózos duhajkodását, így ha bárki azt kérdezné, hogy mennyire örülnénk egy-két új DLC-nek, akkor a vállunkon ülő papagáj sóhajtana fel helyettünk.

A játék PlayStation 3-as achievementjeiből kiderült, hogy két bővítmény is remélhető: az elsőben, a "Blackbeard's Wrath" címűben Feketeszakállt irányíthatjuk és valószínűleg egy multiplayer csomag lesz, míg a másodikról csupán annyit tudunk, hogy a Freedom Cry nevet kapta és várhatóan rabszolgák felszabadítása lesz benne a fő feladatunk.

A Ubisoft még nem reagált a fenti információkra, így azt kellene mondanunk, hogy kezeljétek a fenti részleteket pletykaként, de mindannyian ismerjük a kiadók DLC-khez való viszonyát, tehát már csak az a kérdés, hogy mikor jön a hivatalos bejelentés. Ti szeretnétek Feketeszakállal kalózkodni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)