Hirdetés

[FRISSÍTVE] AC IV: Black Flag - holnap érkezik a Blackbeard's Wrath DLC

|

A Ubisoft bejelentette az Assassin's Creed IV: Black Flag első többjátékos DLC-jét. Feketeszakál morcos.

Hirdetés

Frissítés: A Ubisoft értesített minket, hogy a BlackBeard's Wrath DLC nem mától, hanem csak szerdától érhető el. A kellemetlenségért elnézést kértek és természetesen mi is bocsánatot kérünk azoktól, akik epedve várták már a kiegészítőt.

Eredeti cikk:

Ahogy korábban már említettük, hogy jönnek az Assassin's Creed IV: Black Flag DLC-k, de mielőtt megkapnánk a véletlenül kiszivárogtatott Freedom Cry-t, még érkezik egy multiplayert erősítő kiegészítő is.

A Ubisoft most küldött egy emailt, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Blackbeard's Wrath DLC már holnaptól elérhető PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A kiegészítő három új karaktert ad hozzá az AC IV többjátékos módjához.

Blackbeard, akit már a sztoriból jól ismerünk, továbbra is meglehetősen morcos és most már játszható karakter is.

A The Orchid egy templomos-barát, igencsak halálos assassin, aki Kínában nőtt fel és egy elég menő katanával szabja az ellent.

A The Jaguar egy mexikóból érkezett  azték harcos, aki a spanyolok ellen indult harcba. Neki egy fejsze a választott fegyvere és a hírek szerint nem is ügyetlen vele.

Mit szóltok, lecsaptok az új karakterekre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)