Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - rendeld elő az értékes ajándékokért!

|

Valódi zsebórát és DLC-t adunk ajándékba, ha a GameStarnál rendeled elő az Assassin's Creed IV: Black Flag Special Editiont PC-re.

Hirdetés

Alig több, mint egy hónap van hátra az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s változatának megjelenéséig, amit már most megrendelhetsz a GameStar-on keresztül. Akciós ajánlatunk tárgya a játék különleges kiadása, amihez máshol be nem szerezhető exkluzív ajándékokat is adunk.

Régóta várunk már egy jó kalózos játékra, amit minden jel szerint meg is kapunk a legújabb Assassin's Creed képében, amely a sorozat történetében először egy teljesen nyitott, szabadon felfedezhető világba kalauzol el bennünket. A kubai Havannától a jamaicai Kingstonon át a Bahamákig gyakorlatilag a teljes karibi térség a játszóterünk. Mintegy félszáz helyszínre látogathatunk el Ratonhnhaké:ton nagyapjának, Edward Kenwaynek a bőrébe bújva a fejleszthető Jackdaw fedélzetén.

 

Templomosok tucatjaitól szabadíthatjuk meg a világot a nyüzsgő városokat járva, de ugyanúgy veszedelmes vadállatok nyomába is eredhetünk, sőt kincset is kereshetünk. Nem túlzást azt állítani, hogy cápák közé még egyetlen Assassin's Creedben sem merülhettünk alá.

Az AC IV: Black Flag különlegessége nem csupán abban rejlik, hogy olyan történelmi személyiségekkel - jobbára kalózokkal - találkozunk, mint Calico Jack, Benjamin Horningold, Anne Bonny, Charles Vane, vagy a hírhedt Feketeszakáll (Edward Teach), hanem annak is köszönhető, hogy a játékosok egy részét zavaró jelenkori szál ezúttal teljesen opcionális kalandot ígér, amivel érdemes ugyan foglalkozni, de a legkevésbé sem kötelező.

Rendeld elő az Assassin's Creed IV: Black Flag különleges kiadását 10 990 forintért PC-re, és exkluzív ajándékokat adunk.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag Special Edition tartalma

- Assassin's Creed IV: Black Flag PC-játékszoftver

- Sacrifice Island egyjátékos küldetés

- Dual Swords (fegyver)

- Dual flintlocks (fegyver)

- Captain Drake's outfit (öltözék)

- Golden dual swords egyjátékos fegyver

- Treasure hunter többjátékos öltözet

GameStar-exkluzív ajándékok:

- Működő kalóz zsebóra

- The Trove of Mystery DLC

 Az előrendelt Assassin's Creed IV: Black Flag Special Edition személyes átvételére nincs lehetőség, a csomagot a GLS futárszolgálat juttatja el a megadott címre a játék megjelenésének napján (november 22.) 9 és 17 óra között. Szállítási költség nincs. További részletek a https://www.gsplus.hu/assassinscreed4-elorendeles aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)