Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - ezért késik a PC-s Freedom Cry

|

Mintha egy elátkozott kincsesládát nyitott volna ki a Ubisoft, úgy sújtja az AC sorozat epizódjainak PC-s kiadásait valami megmagyarázhatatlan balszerencse.

Hirdetés

Megszoktuk már, hogy az Assassin's Creed játékok PC-s változata mindig kicsit később jelenik meg, mint a konzolos példányok, de a Ubisoft a Freedom Cry DLC-t most minden platformra egyszerre tervezte kiadni.

Az Adewale történetét ismertető csomag PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra rendszerint megjelent, a PC-s változat viszont elszakadt a többektől, és valószínűleg egy lakatlan szigetre sodródott. Na jó, nem ez az igazság, csupán arról van szó - mint azt Mr_Shade, a közösségi menedzser a Ubisoft fórumán megosztotta velünk -, hogy szükségük van még egy kis időre, hogy utoljára megnézzék, biztos minden rendben van-e a csomaggal, és hogy a rajongók által elvárt minőséget tudják biztosítani. Megjelenési dátumot nem mondott, csak annyit, hogy a megjelenés a „napokban” várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)