Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - ilyen a kalóz rap

|

Ha a kalózkodás gengszter életforma, akkor bizonyára rappelve is el lehet mesélni. Legalábbis így gondolja Dan Bull, az egyik legérdekesebb művész, akit eddig láttam.

Hirdetés

Első hallásra kicsit Eminem, de valójában Dan Bull a mai nap embere nálam, akit csak - szégyenemre - az Assassin's Creed IV: Black Flag kapcsán ismerhettem meg.

Persze nálunk itt van Daev, akinek szintén nagyon rendben van a dumája, erről ti is meggyőződhettek az Assassin's Creed 4 előzetes sorait olvasva, Dan Bull brit rapper viszont még képes rátenni egy lapáttal. Mintha csak Eminem lenne, keményen csűri a szavakat, de a témaválasztás még egzotikusabb: most éppen a Assassin's Creed IV: Black Flag kapcsán állt a mikrofon elé.

Engem már ezzel megvett, de a YouTube csatornáján akad még bőven látnivaló, személyes kedvencem természetesen a Skyrim. A szöveg csillagos ötös.

Máris szebb a nap.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)