Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - jövő héten jön a Freedom Cry DLC

|

Már kevesebb mint egy hetet kell várni arra, hogy megérkezzen a Black Flag első sztori DLC-je, az Adewale történetével foglalkozó Freedom Cry.

Hirdetés

Aki játszott az Assassin's Creed sorozat legutóbbi részével (mármint a Pirates előttivel), az bizonyára ismeri Adewale-t, Edward szolgának született pajtását.

Szabadságát a Jackdaw fedélzetén találta meg, majd 15 évvel később, miután képzett assassinná vált, egyszercsak Saint-Domingue-on taljálja magát hajótöröttként, fegyverek és társak nélkül. Itt kezdődik az ő kilenc küldetésen át játszható kalandja. Aki megvette a Season Passt, ingyenesen letöltheti PC-re és Xbox 360-ra december 17-től, PlayStation 3-ra pedig december 18-tól. Azt nem tudjuk egyelőre, hogy a többieknek mennyibe fog kerülni, de ha muszáj lenne, 14,99 dollárra tippelnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)