Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - akkor háromra mindenki kalóz

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flag legújabb videója bizonyítja, hogy kalóznak lenni márpedig jó.

Hirdetés

Hogy miért élvezetes a kalózok élete? Hátba lehet szúrni a haverokat a többjátékos módban, több tucatnyi achievementet zsákmányolni, ráadásul mobilokon sem kell feladniuk a kalandozást.

A Ubisoft által feltöltött "Infamous Pirates" nevezetű új Assassin's Creed IV: Black Flag videóban a kalózok bormámoros, szép hölgyek ringó csípőjétől megvadult, tengeri és kétkezes összecsapásokkal kísért mindennapjaiba pillanthatunk be, amelyben természetesen főhősünk, Edward Kenway és mentora, Feketeszakáll járnak az élen. Azért akadnak itt nemesebb célok is.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elsején jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra, viszont a PC-s és next-gen kiadásokra egy kicsit várni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)