Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - vannak, akik már most játszanak vele

|

A játék csak holnap jelenik meg, de néhány viszonteladó hamarabb kezdte el árulni. A Ubisoft viszont nem szeretné a játékosokat büntetni ezért, ehelyett egy korrekt ajánlatot talált ki.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy a vártnál pár nappal korábban, október 29-én jelenik meg az Assassin's Creed IV: Black Flag Xbox 360-as és PlayStation 3-as változata, de néhány viszonteladó még ezt a dátumot sem tudta kivárni.

Az interneten rengeteg poszt jelent meg, melyekben mezei gamerek dicsekednek arról, hogy ők már a játék egy példányának büszke birtokosai. A Ubisoft úgy gondolta, hogy ha már így alakult, beindítja a multiplayer szervereket, hiszen nem a vásárlók hibája ez, hanem a boltoké, akiket szépen meg is fog büntetni a maga módján. Ugyanakkor hogy azokkal, akik csak holnap veszik meg, szintén ne szúrjanak ki, a ranglistákat nullázni fogják - a szinteket viszont nem, mindenki onnan folytathatja karaktere fejlesztését, ahová addig eljutott. Szimpatikus megoldás, majdnem mindenki jól jár. 

Ha a PC-s verzióra vártok, de azért szeretnétek kipróbálni a játékot (vagy nem vagytok olyanok, akik mindjárt első nap megvennék, esetleg egyedi relikviákra is vágytok), gyertek el csütörtökön a GameNightra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)