Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - szólj be a Ubisoftnak!

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flagben lesz egy funkció, amivel értékelheted az adott küldetést, ezzel segítve, hogy a jövő Ubisoftos címei jobbak lehessenek. Zseni a cucc.

Hirdetés

Vannak dolgok, amiért egész egyszerűen imádjuk a Ubisoftot. Nemcsak hogy ők az a cég, akik kimerészkednek a piacra vadonatúj IP-kkel, hanem olyan dolgokat csinálnak, amitől úgy érezzük, hogy figyelnek ránk.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag egyik producere, Sylvain Trottier elmondta, hogy a játékban lesz egy "Rate this Mission" nevű funkció, amivel a játékosok elmondhatják, hogy milyennek találták az adott küldetést. Egy ötcsillagos skálán lehet majd értékelni missziót és a cég ezeket az adatokat a jövő játékainak jobbá tételére használja majd fel. "Ez a megoldás a kreatív igazgatónk, Jean Guesdon és producerünk, Sébastien Puel beszélgetéséből indult és már egy éve benne van a játékban, illetve ezt használtuk a tesztelések alatt is" - mondta Trottier.

A funkció zseni, mert ha ez már korábban is benne lett volna a sorozatban, akkor elmondhattam volna, hogy mennyire utálok mindenkit, akinek köze volt az Assassin's Creed II dobozcipelős küldetéséhez. Lényeg, hogy most már ezt is megtehetjük az AC IV-ben.

A producer azt is elmondta, hogy a funkció természetesen opcionális és teljesen névtelenül mondhatjuk el a véleményünket. "Ez csak abban segít nekünk, hogy tudjuk, melyik missziók a játékosok kedvencei és melyiket szeretik kevésbé" - magyarázta Trottier.

A begyűjtött adatok mennyiségétől és minőségétől függően ezek a vélemények befolyásolhatják majd a következő Ubisoftos játékokat is. Csuda dolog ez. Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése november elsején várható a jelenlegi generációra, a PC-s és next-gen verziók pedig majd csak november 22-én érkeznek.

Mit szóltok ehhez a megoldáshoz? Szerintetek sok játék profitálhatna ilyen és ehhez hasonló funkciókból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)