Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - öt órát töltünk majd a jövőben

|

A Ubisoft elmondta, hogy közel öt órát tölthetünk majd el a modern korban, titkokat kutatva, válaszokat keresve. Mindez opcionális.

Hirdetés

Vannak, akiket a modern kori körítés egyáltalán nem érdekel, és vannak akik igenis kíváncsik arra, hogy mi az adott Assassin’s Creed epizód kapcsolata a háttérben futó modern sztorival. Utóbbi tábor aggodalmait igyekszik csitítani a Ubisoft, akik rengeteg tennivalót ígértek a kalózkodáson túl is.

A következő sorok spoilereket tartalmazhatnak, az Asssassin’s Creed III-at illetően, így aki nem játszotta még végig Connor és Desmond kalandját, az most óvatosan haladjon tovább, vagy inkább kattintson ide.

„Egészében véve, ha megcsinálsz mindent a jelenkorban – megtalálsz mindent, feltörsz minden számítógépet, minden szobát felderítesz – akkor olyan 3 és 5 óra közötti időt fogsz eltölteni ott” – nyilatkozta az Assassin’s Creed IV: Black Flag rendezője, Ashraf Ismail. „A kötelező modern feladatok összesen olyan 20-25 percet vesznek majd igénybe. A történet során ötször fogod elhagyni majd az Animust és ez alkalmanként egy 3-5 percet vesz majd el a sztoriból.”

 

A modern kori kalandozás során kideríthetitek majd, hogy mi történt a világban Juno szabadulása óta, és hogy mi történt Desmonddal, miután véget ért a története. A nyilatkozat leírja, hogy a jelenben töltött időnk egy tökéletes búcsú is lesz Desmondtól. Rengeteg cameo és WTF pillanat vár majd ránk.

„Nem kell, hogy szeresd ezt, de ez is része a sorozatnak. Azoknak akik rajonganak a modern időkért, rengeteg mókás tartalmat adtunk. Eldöntheted, hogy akarod-e ezeket vagy sem” - teszi hozzá Ismail. Én személy szerint imádtam, és nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mit kapunk majd a modern korban. Ti hogy vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)