Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - videón az új kooperatív mód

|

Érkezett egy új kommentáros Assassin's Creed IV: Black Flag trailer, ami mozgás közben mutatja meg a játék átdolgozott kooperatív módját.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag nem csak az egyjátékos kampányban tünteti el a határokat, hanem a kompetitív és a kooperatív többjátékos módot is újragondolja.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag többjátékos módját ugyanaz a Ubisoft Annecy-s csapat fejleszti, akik már az AC Brotherhood óta egyengetik a multiplayer útját. A Ubisoft egyik legrégebbi stúdiója nem csak a kompetitív, hanem a kooperatív multira is nagy hangsúlyt fektetett, ennek köszönhetően az Assassin's Creed IV-ben kapunk egy kiegészített Wolfpack módot, illetve egy GameLab-nek keresztelt megoldást, amivel saját játékmódokat készíthetünk.

A kooperatív mókának a Discovery nevű játékmód csinál majd kedvet, ami "történetalapú lineáris élmény", amiben egyszerre 2-4 játékos vehet részt. Egyre nehezedő küldetések teljesítése után áttérhetünk majd az úgynevezett Unleashed módra, amiben már lényegesen nehezebb kihívások várnak ránk. Az Assassin's Creed IV multiplayer előzetesünkben hamarosan részletesen beszámolunk majd róla, hogy mi vár rátok, de addig is nézzétek meg a videót és mondjátok el róla a véleményeteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)