Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - szúrd hátba a haverjaid

|

Új trailer jelent meg az Assassin's Creed 4-hez, amin a többjátékos mód karaktereit láthatjuk, ahogy jól kibabrálnak egymással.

Hirdetés

A széria eddigi legkidolgozottabb része lesz az Assassin's Creed IV: Black Flag, melynek többjátékos módjáról korábban egy előzetes formájában is ejtettünk néhány szót.

Soha nem tudhatod, ki és honnan akar majd megölni, de ne lepődj meg, ha békésen sétálgatsz egy bálteremben (mintha nem épp az AC IV multiját játszanád), majd valaki a nyakadba akaszt egy kampót. Az assassinok egyébként sem kíméletességükről híresek, miért lenne most ez másképp. Ha azt érzitek, hogy a videóban látható mozdulatsorok és úgy általánosságban az egész nagyon hasonlít az ACIII-ban látottakhoz, nem vagytok egyedül. A Black Flag november elsején jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra, a PC-s és next-gen kiadásokra egy picivel többet kell majd várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)