Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - brutális technológia van mögötte

|

Az átlag játékos hajlamos elsiklani az olyan apróságok felett, mint a fű vagy a tenger mozgása. Pedig az ACIV-ben érdemes lesz ezeket is megfigyelni - erre hívja fel a figyelmet a most érkezett trailer is.

Hirdetés

Hamarosan sajnos elérkezik az az időszak, amikor egy újabb szakadék keletkezik a játékvilágban: a jelenlegi és next-gen konzolokon futó játékok között akkora különbség lesz, amekkorát már nem lehet nem észrevenni.

Sorra kapjuk a játékokhoz a next-gen változatokat demonstráló trailereket, amik érthető módon jelentősen felpumpálják érdeklődésünket. Aztán érkezik egy trailer, amiben Aisha Tylert elütik, és máris legörbül a szánk. Tény, hogy a játék maga a next-gen funkciók nélkül is lényegében ugyanaz marad, de azért mégis, csak nem mindegy, hogyan mozog a tenger. Erre kíván rávilágítani a ma érkezett Assassin's Creed IV: Black Flag trailer is, amiben a lenyűgöző technológiákat ismertetik a fejlesztők, ha nem vonz a játék, akkor is tekintsétek meg, érdekes kis néznivaló. A Black Flag november 1-jén jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, november 22-én Xbox One-ra, november 29-én pedig PlayStation 4-re, az év évge felé pedig PC-re, hazánkban magyar felirattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)