Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - gigantikus patch érkezett

|

Úgy tűnik tényleg egy olyan korba értünk, ahol a pár megás javításokat lassan el lehet felejteni. Bár nem éri el a 13 gigát, az AC IV új frissítése azért meglepően nagy.

Hirdetés

Múltkor nagy ijedséget okozott az Xbox One-os Dead Rising 3 a maga 13 gigabájt méretű frissítésével. Sokan aggódni kezdtek, hogy a jövőben már kevés lesz jelenlegi internetkapcsolatuk az update-ek letöltéséhez, és nincs is lehetőségük egy csomaggal feljebb lépni.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag PlayStation 4-es változatához ma egy 2,3 GB-os patch jött, ami az egyjátékos mód hibáit javítja. Az 1.04-es frissítés telepítése után megszűnnek az összeomlások és a fagyások, mindenki megkapja hűségért járó jutalomskinjeit, és kiegyenlítettebb lesz a harc. Emellett többé azoknak sem lesz gondja a csatlakozással, akiknek több mint 100 barátjuk van.

A konzolos multiplayer Title Update 4 február 11-én jelenik meg PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. Ezzel a felhasználói felület, a textúrák, a játékmenet, a wolfpack és a hangok hibáit fogják orvosolni. A PC-s Title Update 6 a napokban jelent meg, és kivette a duplázódó hangot, az animációs bugokat, valamint megszüntette az összeomlások kiváltó okait.

A ti netetek bírja még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)