Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - egy óra Aveline-nal

|

Ma bemutatta a Ubisoft az Assassin's Creed IV-hez készülő PlayStation exkluzív tartalmakat. Egy plusz karakter és egy órányi plusz kaland a Sony gépein.

Hirdetés

Az Assassin's Creed III: Liberation főszereplője, Aveline játszható karakterként fog beköszönni az Assassin’s Creed IV: Black Flag-ben, már ha a játék PlayStation 3-ra vagy PlayStation 4-re írt változatát birtokoljuk.

A bejelentéshez egy rövid videó is társult, melyben láthatjuk rohanni, harcolni és gyilkolni a hölgyet. Aveline karakterét szinte egy az egyben mentették át az új környezetbe és természetesen új feladatot is kapott. A történetbe épített mellékszál egy órát ad majd hozzá a fősztorihoz, mely egyébként egy öt órás jelenkori kalandozást is magába foglal majd. Ezzel az Assassin’s Creed IV: Black Flag játszható karaktereinek száma háromra bővült, feltéve ha a Sony platformján játszunk a kalózkalanddal.

Bármennyire is izgalmasnak hangzik a női orgyilkos története, sajnos a PC-s, Xbox 360-as, Xbox One-os és Wii U-s játékosok kimaradnak belőle. Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése november elsején várható a jelenlegi generációra, PC-re és next-genre pedig majd csak 22-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)