Hirdetés

Assassin's Creed IV - új képek a jelenből

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flag a jelenkorról sem feledkezik meg, a most érkezett képeken láthatjátok az Abstergo-t és pár érdekes mozzanatot.

Hirdetés

Eddig az összes Assassin's Creed IV: Black Flag traileren, vagy képen legalább egy, de inkább több kósza kalóz volt, de ne felejtsük el, hogy a játék egy szignifikáns része a jelenben játszódik majd. Erre emlékeztetnek minket a következő képek.

Azt már mindenki tudja, hogy a Black Flag a kalózok aranykorát dolgozza majd fel, úgyhogy lesz bőven kincskeresés, hajós harc és egy igen ígéretes multiplayer, viszont itt van nekünk a jelen, amiről vajmi keveset tudni egyelőre. Nem akarnám lelőni az Assassin's Creed III befejezését, de annyit talán elárulhatok, hogy a történet már nem folydogálhat a megszokott kis medrében.

 

A most kiadott képeken az Abstergo főépületét csodálhatjuk meg belülről, a recepciótól a gyönyörű kilátáson az egyik irodáig, ahol különböző assassin-figurák és az Animus is megtalálható. A rajongók nyilván aprólékosan megvizsgálják majd az összes képet, úgyhogy holnapra már azt is tudjuk majd, hogy milyen feliratok olvashatók a kis cetliken.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és WiiU-ra november elsején várható, de a PlayStation 4-es, Xbox One-os és PC-s verziók is még a Q4-ben érkeznek. Ti várjátok már? Melyik Ubisoft projekt tetszik jobban, a Watch Dogs, vagy az ACIV?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)