Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - rendben lesz a befejezés

|

Brutális és epikus kalózos történettel támad az Assassin's Creed IV: Black Flag, de vajon végre kapunk egy méltó befejezést is?

Hirdetés

Az AC sorozat történet szempontjából minden nagyon erős volt és főleg a Ubisoft védjegyévé vált zseniális történetmesélés tette teljessé. Az Assassin's Creed IV: Black Flag is továbbviszi ezt a szép hagyományt és az ígéretek szerint a befejezésnél sem kell húznunk majd a szánkat.

Az Assassin's Creed III története a tizenöt oldalas amerikai történelemkönyvekből táplálkozott, ezért a DLC-khez már alterálni kellett a történelmi tényeket és a befejezés sem sikerült olyan epikusra. Az Assassin's Creed 2 - ami egyébként ingyenes a Goldosoknak - és a Brotherhood voltak azok az epizódok, aminek mind a sztorija, mind pedig a befejezése majdnem osztatlan sikert aratott és nagyon szeretnénk, ha az Assassin's Creed IV: Black Flag is hasonlóan zárulna.

A Twitteren többen is aggodalmuknak adtak hangot és rákérdeztek a sztori írójánál, Darby McDevitt-nél, hogy várhatóan az Assassin's Creed 4 befejezése közösül-e majd az elméjükkel (az angol kifejezésből szabadon fordítva - a szerk). McDevitt azt válaszolta, hogy "természetesen kielégítő lesz a befejezés, de mindig hagynak egy kis helyet a folytatásnak. Szóval várható, hogy lesz egy kis cliff-ha.."

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és WiiU-ra október 31-én esedékes, a PC-s és a next-gen port viszont várhatóan csúszik egy pár hetet.

Nektek melyik Assassin's Creed a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)