Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - kalóznak lenni jó

|

Számos hangulatos képkockával és egy vadonatúj, ismét a kalózokra koncentráló előzetessel bővült az Assassin's Creed 4: Black Flag.

Hirdetés

A Ubisoft nemrég nyilvánosságra hozta az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s és next-gen megjelenési dátumát, ami remek hír, de mi maximalisták vagyunk, ezért a bejelentés utáni eufóriát új képekkel és egy mozgalmas trailerrel tetézzük.

A becses premier ismertetése mellett ugyanis a Ubisoft tucatnál is több képet, valamint egy újfent a kalózokra fókuszáló "Pirate Heist" nevű kedvcsinálót is, amelyben Feketeszakálltól kezdve Calico Jack karakteréig mindenki beköszön.

A trailer remek hangulatát a mellékelt fényképek sem rontják el, hiszen a táj szépsége, Feketeszakáll lángoló fejfedője és a környezet leamortizálásával együtt járó harcok mellett már csak az okoz nagyobb elégedettséget, ha főhősünk cápákkal és krokodilokkal viaskodik vagy a fehérnépekkel kacérkodik (további képek a galériában).

 

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elsején hajózik be a jelenlegi konzolokra, majd november 22-én megérkeznek a PC-s, next-gen és Wii U változatok is. Ti melyik képpel szimpatizáltok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)