Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - fontos lesz a lopakodás is

|

Az Assassin's Creed 4: Black Flag igazgatója elmondta, hogy a lopakodásnak továbbra is kiemelt szerepet szánnak a sorozatban és a mechanizmust is intuitívabbá teszik.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag egy nyitott világba költözteti a sorozatot és nagy hangsúlyt fektet a vízi ütközetekre, de ettől még nem kell búcsút mondanunk a lopakodós, "stealth"-es játékmenetnek sem.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag sokat ígér; megmarad annak a virtuális fake történelemleckének, amit csak óvatosan érdemes visszamondani az érettségin, kitart a védjegyévé vált harcrendszere mellett és persze nem utolsó sorban egy nyílt, szabadon bejárható, hajókkal súlyosbított világba repíti a játékosokat.

 

"A játékosok imádják a vízi ütközeteket és az intenzív szárazföldi harcokat, de tudtuk, hogy a lopakodós játékmenetet is előtérbe kell tolnunk" - mondta Ashraf Ismail, a játék igazgatója és megnyugtatott mindenkit, hogy ha valaki a "stealth" megszállottja, akkor akár úgy is végigjátszhatja a játékot.

Az Assassin's Creed 3 több helyen is megcsúszott, ezért a negyedik részben bizonyos funkciókat megváltoztatnak és leegyszerűsítenek. Ilyen lesz például az, amikor észrevesznek, vagy el kell bújnunk és persze a lopakodás. "Ezeket a dolgokat sokkal egyszerűbbé és intuitívabbá tettük" - mondta Ismail.

Több olyan fegyverrel bővült a játék, ami elősegíti a lopakodós játékmenetet, Ismail szerint "mind a távolsági, mind pedig a közelharcos fegyverek használhatók lesznek halk gyilkolásra is".

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése október végén várható PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra, míg a PC-s és a next-gen portok csúsznak egy keveset. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)