Hirdetés

Assassin's Creed IV Black Flag - új játékmenet videó érkezett

|

A most megjelent kommentárral súlyosbított videóban sorra vesszük, hogy mi mindent tehetünk majd meg az Assassin's Creed 4 világában.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag a kalózok csodálatos és egyben brutális világába viszi majd el a játékosokat. De ti ezt már mind tudjátok, mert ugye olvastátok az AC IV előzetesünket, ugye? Ugye?

A legújabb Assassin's Creed 4 videóban a játék igazgatója, Ashraf Ismail kommentárjával követhetjük végig, hogy milyen feladatokat is kell majd ellátnunk a Karibi-tenger legfélelmetesebb kalózaként. A trailerben most először láthatjuk, ahogy Edward Kenway halott kalózokat foszt ki és a hajója felturbózásához szükséges tervrajzokat keres, illetve több új funkciót is láthatunk mozgás közben.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése PlayStation 3-on, Xbox 360-on és Wii U-n november elsején esedékes, majd nem sokkal később PC-n is tiszteletét teszi és nem is akárhogy, hanem magyarul. A next-gen verziók az év vége felé érkeznek, de pontos dátumot még nem árult el a Ubisoft.

Eddig hogy tetszik a játék? Milyen platformon szerzitek majd be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)