Hirdetés

Assassin's Creed IV - GeForce GTX bemutató videó

|

A türelmes GeForce tulajdonosok most ízelítőt kapnak abból, hogy milyen előnyökhöz juttatja majd őket a technológia a Black Flag-ben.

Hirdetés

Ugyan nem hangzik túl örömtelinek, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s verziója nem kapott előrehözött megjelenést, mégiscsak kárpótlásul szolgálhat az asztali gamereknek az a tény, hogy az nVidia mindent megtesz, hogy megérje előnyben részesíteni a platformot.

Ugyanis a Ubisoft Montreal és az nVidia kiadott egy közös videót, amelyben a gyártó kártyáiban exklúzívan megtalálható effekteket és technológiákat mutatják be az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s verziójának segítségével. Ugyan az AMD kártyatulajdonosok nem részesülhetnek a kiváltságokban, ettől függetlenül a játék még így is meglehetősen jól néz ki. Aki éppen kártyavásárlás előtt áll, az tekintse meg az alábbi videót, hátha érdemes újragondolni, mire is teszi a voksát.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenik október 29-én PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve november 22-én PC-re, PS4-re, Wii U-ra, és Xbox One-ra.

Ti melyiket választjátok? Vagy előbb kipróbáljátok a GameNight-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)