Hirdetés

Assassin's Creed IV trailer - kis kedvcsináló a kalandhoz

|

Ha esetleg még nem lennél eléggé rákattanva az AC IV kalózos megoldására, akkor a Ubisoft most egy hangulatos trailerrel igyekszik meggyőzni.

Hirdetés

Azt hiszem az nem kérdés, hogy Siriusszal és Julcsival eléggé rajta vagyunk az Assassin's Creed IV: Black Flagen, ez a húsz epizódos GameStartunkból is elég egyértelműen látszik.

De amennyiben még lenne olyan a Földön, aki nem hallott az Assassin's Creed IV: Black Flagről, vagy nem érzi magát teljes mértékben meggyőzve arról, hogy ez a játék valóban jó, annak a Ubi csinált egy új trailert, amiben az eddig begyűjtött elismeréseket sorolják fel. Különösebben sok értelme nem volt, viszont tényleg nagyon hangulatos, ezért mindenképpen szerettük volna veletek is megosztani.

Apropó, az Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszásunk. Elértünk a 20. epizódig és természetesen nem fogjuk csak így abbahagyni, hamarosan egy meglepetéssel szolgálunk nektek, amivel méltóképpen zárhatjuk le az utóbbi egy hónap kalandjait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)