Hirdetés

Assassin's Creed játékon dolgoznak a World in Conflict fejlesztői

|

A svéd Massive Entertainment soron következő alkotása az Assassin's Creed franchise kibővítését szolgálja.

Hirdetés

Talán nem cseng ismeretlenül számotokra a malmöi gárda neve, ugyanis olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a Ground Control, a Ground Control 2: Operation Exodus, a World in Conflict és a World in Conflict: Soviet Assault.

Hogy mégis miként kerül hozzájuk az Assassin's Creed? Nos, a szóban forgó stúdió a Vivendi Games-nek fejlesztett mindaddig, míg az Activision össze nem olvadt a francia óriással, s át nem vette az operatív vezetést (Cserébe a Vivendi csoport lett az Activision Blizzard főrészvényese.) Kotick és kollégái nem láttak fantáziát a svédek játékaiban, sem elég potenciált a csapatban, így a biztos csőd várt volna rájuk, ha nem tűnik fel a színen az Ubisoft, veszi meg előbb a World in Conflict jogait, majd pedig a teljes fejlesztőstúdiót. A fiúk-lányok utoljára tavaly jelentkeztek játékkal, a WiC vörös csillagos kiegészítőjével, azóta pedig semmi sem szivárgott ki arról, hogy merre vezet a következő lépés.

Ubisoft Massive (Massive Entertainment) portfólió









Most már bizton állíthatjuk, hogy Assassin's Creed világába, amit egy Twitter-bejegyzés támaszt alá. Ezek szerint a Massive Entertainment (pardon, most már Ubisoft Massive) egy új Assassin's Creed játékon dolgozik, amihez tapasztalt és tehetséges munkatársakat keres.
Felmerülhet a kérdés, hogy mégis milyen játékra számítsunk az RTS-ekre szakosodott stúdiótól. Konkrétumok híján csak találgathatunk. Még a csapat múltja sem jelent biztos fogódzót, hiszen korántsem üríthetjük ki a méregpoharat arra, hogy MMORTS, vagy sima RTS lesz, mint azt egynémely médium jósolja. Meglátjuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)